Medreseja Alaudin

GARAT KOMUNALE NË SHAH NË KOMUNËN E PRISHTINËS

Lajme dhe aktivitete

Me datë 09.12.2021 nxënësit e Medresesë Alauddin morën pjesë në garat komunale të shahut.
Garat u mbajtën në ambientet e Sh.F.M.U. “Asim Vokshi”- Prishtinë.
Ekipi ynë shfaqi performancë të shkëlqyer dhe në konkurrencë me të gjitha shkollat pjesmarrëse arriti të renditet në vendin e 3-të në nivel komunal.
Ekipi ynë u përfaqesua nga nxënesit:
Leart Mehani, Almir Isaku, Shuajb Bytyqi,
Venis Sijarina, Rumejsa Raçi dhe Saime Hoti.
Medreseja do të vazhdojë të jetë pjesëmarrëse e aktiviteteve tjera sportive edhe në të ardhmen.
Me respeKt, sektori i sportit.

Ndaje: