Medreseja Alaudin

Nxënësit e pranuar në Medresenë e mesme Alaud-din në Prishtinë në vitin shkollor 2011/12

Njoftime

Sot në Medresenë e mesme në Prishtinë u mbajt intervistimi i të gjithë të interesuarve që të ulen në bankat e kësaj shkolle. Interesimi i nxënësve për t’u pranuar në këtë shkollë ishte bukur i madh dhe u pranuan këta nxënës si më poshtë:

PRISHTINË

1. Vigan Shehu
2. Fatjon Osmani
3. Enis Hajzeri
4. Festim Klinaku
5. Flamur Raqi
6. Fatos Raqi
7. Jon Pireva
8. Skifter Aliu
9. Flamur Maqedonci
10. Enes Zeqiri
11. Lavdim Gërguri
12. Adem Simnica
13. Jasir Krasniqi
14. Valon Sylejmani

FERIZAJ
1. Besim Salihu
2. Driton Luma
3. Shkëlqim Hoxha
4. Qendrim Ismajli
5. Driton Ismajli
6. Bunjamin Emini
7. Fatos Ismajli
8. Muhamed Rexhepi
9. Meriton Selimi
10. Ardit Rekaj

PEJË
1. Ardit Bojku
2. Driton Blaka
3. Dardan Krasniqi

PODUJEVË
1. Besjan Ejupi
2. Kastriot Ademi
3. Berat Namani
4. Elbasan Zejnullahu
5. Naman Haxhiu
6. Liridon Hasani

LIPJAN
1. Muhamed Bytyqi
2. Amir Sopa

VUSHTRRI
1. Shkëlzen Sadiku
2. Granit Maxhuni
3. Valdet Sadiku

MITROVICË
1. Rejhan Jashari
2. Flamur Broboniqi
3. Lendrit Sahiti
4. Egzon Uka
5. Endrit Ademi
6. Labinot Veseli

SKËNDERAJ
1. Arbnor Sinani
2. Abdusamed Shabani
3. Ilir Hajraj

DEÇAN
1. Osman Ç ekaj

DRENAS
1. Albert Gërguri

GJAKOVË
1. Atdhe Gjiha

ISTOG
1. Egzon Maksutaj

Të gjithë nxënësve të pranuar në Medresenë e mesme Alaud-din në Prishtinë drejtoria iu uronë suksese në bankat e kësaj shkolle.

Ndaje: