Featured Stories
Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës GARAT E HADITHIT Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”
 

Konkurs për profesor të gjuhës arabe

Republika e Kosovës Komuna e Prishtinës SHML” MM “Alauddin”” Nr. 120/21, dt. 22.03.2021 Shkolla e Mesme e Lartë – M. M. “ Alauddin” – Prishtinë në bazë të nenit 11, paragrafi 1, nenit 18, paragrafi 1, të Ligjit Nr. 03/L-149, për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, në bazë të statutit të shkollës neni 67, […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Profesori i gjuhës arabe në paralelen e Prizrenit, z. Miftar Ajdini, pas kontributit të tij të çmuar në Medresenë Alaudin, javën që shkoi është pensionuar. Drejtoria dhe stafi i MM Alauddin e falënderojnë profesorin Ajdini për punën e palodhshme në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në shkollën tonë, dhe i dëshirojnë shëndet dhe gjithë të […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini
Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori i rregullt i shkollës sonë i lëndës së gjuhës angleze, Xhevdet Rusinovci, sot, me sukses ka mbrojtur disertacionin e doktoratës në Universitetin e Gracit në Austri, dhe i është dhënë titulli Doktor Shkence në fushën e Metodikës dhe Linguistikës Aplikative. Medreseja Alauddin e uron profesorin Rusinovci për titullin shkencor dhe i uron suksese të […]

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës
GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT
Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë ka pranuar një donacion nga shkolla e binjakëzuar “Shehid Omer Halis Demir” në Ankara, ku përmes Dijanetit të Turqisë, në ambientet e Medresesë në Prishtinë është bërë dhurimi i këtij donacioni. Me 20 tabela të mençura së bashku me projektor dhe 400 kuranë është pajisur nga sot kjo shkollë, […]

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Fexhrije Simnica-Ismaili

04 January 2014

              Emri dhe mbiemri  Fexhrije Simnica- Ismaili Pregaditja shkollore  Shkollen  fillore ‘Zejnel Salihu’ ne Bardh te Madh  1989-1997  Shkollen e mesme ‘ Alauddin ‘ ne Prishtie  1997 – 2001 Universiteti i Prishtinës, Shkolla e larte Pedagogjike, Fizik-Kimi, Balchelor  2001/2002-2004-2005 Universiteti i Prishtinës, FAKKULTETI I EDUKIMIT, Drejtimi  FIZIK – KIMI […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Fexhrije Simnica-Ismaili

Lironë Çerkini

04 January 2014

Lironë Çerkini Lindur në Ferizaj më 11/02/1990 Shkollimi: Shkolla fillore “Naim Frashëri” Zaskok-Ferizaj 1995-2004 Medreseja “Alauddin” Prishtinë 2004-2008 Universiteti i Prishtinës – Departamenti i Psikologjisë 2008-2012 Kolegji Fama – Master në Menaxhment 2012 → Universiteti i Prishtinës – Master- Psikologji shkollore dhe këshillim 2013 → Trajnimet: Down Syndrome Kosova “Edukimi i hershëm te fëmijët me […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Lironë Çerkini

Samire Dragusha

04 January 2014

              Emri dhe mbiemri:  Samire Dragusha Datëlindja: 24.11.1990 Vendbanimi: Prugovc Vendlindja: Prishtinë EDUKIMI DHE SHKOLLIMI Shkolla fillore “Liria” Milloshevë-Obiliq 1997-2006 Shkolla e mesme MM “Alauddin” Prishtinë 2006 – 2010 Fakulteti UP, Matematikë-Informatikë 2010-2014 Vijon Master në Universitetin Shtetëror të Tetovës  në lëmin e Matematikës. PUNA Profesoreshë  në Medresenë e […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Samire Dragusha

Luljeta Avdiu

04 January 2014

            Emri dhe mbiemri:  Luljeta Avdiu        Datëlindja:                 20.05.1986  Vendlindja:              Terrnavë – Podujevë  Adresa e banimit:  Prishtinë   Shkollimi: Shkolla fillore “Shefki Kuleta” në Terrnavë – Podujevë Medreseja e Mesme: Medreseja Alauddin Prishtinë 2001-2005 […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Luljeta Avdiu

Dil e kërko dituri

Dil e kërko dituri

12 August 2013

Lexoje te plote

Postuar te Prezantim i ShkollësComments Off on Dil e kërko dituri