Featured Stories
Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës GARAT E HADITHIT Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”
 

Konkurs për profesor të gjuhës arabe

Republika e Kosovës Komuna e Prishtinës SHML” MM “Alauddin”” Nr. 120/21, dt. 22.03.2021 Shkolla e Mesme e Lartë – M. M. “ Alauddin” – Prishtinë në bazë të nenit 11, paragrafi 1, nenit 18, paragrafi 1, të Ligjit Nr. 03/L-149, për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, në bazë të statutit të shkollës neni 67, […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Profesori i gjuhës arabe në paralelen e Prizrenit, z. Miftar Ajdini, pas kontributit të tij të çmuar në Medresenë Alaudin, javën që shkoi është pensionuar. Drejtoria dhe stafi i MM Alauddin e falënderojnë profesorin Ajdini për punën e palodhshme në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në shkollën tonë, dhe i dëshirojnë shëndet dhe gjithë të […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini
Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori i rregullt i shkollës sonë i lëndës së gjuhës angleze, Xhevdet Rusinovci, sot, me sukses ka mbrojtur disertacionin e doktoratës në Universitetin e Gracit në Austri, dhe i është dhënë titulli Doktor Shkence në fushën e Metodikës dhe Linguistikës Aplikative. Medreseja Alauddin e uron profesorin Rusinovci për titullin shkencor dhe i uron suksese të […]

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës
GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT
Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë ka pranuar një donacion nga shkolla e binjakëzuar “Shehid Omer Halis Demir” në Ankara, ku përmes Dijanetit të Turqisë, në ambientet e Medresesë në Prishtinë është bërë dhurimi i këtij donacioni. Me 20 tabela të mençura së bashku me projektor dhe 400 kuranë është pajisur nga sot kjo shkollë, […]

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”
Stafi dhe nxënësit në Iftar në Rezidencën e Ambasadores së SHBA-ve në Prishtinë

Stafi dhe nxënësit në Iftar në Rezidencën e Ambasadores së SHBA-ve në Prishtinë

26 July 2013

Stafi i Medresesë të prirë nga Drejtori Bahri Simnica, Sekretari  Sylejman Osmani, prof. Jakup Çunaku, prof. Xhevdet Rusinovci, si dhe 12 nxenes të shkollës, dje më 25.07.2013 ishin të ftuar në Iftarin e organizuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, tek Ambasadorja Tracey Ann Jacobson, në Rezidencën e saj në Prishtinë. Zonja Jacobson […]

Lexoje te plote

Postuar te FotoComments Off on Stafi dhe nxënësit në Iftar në Rezidencën e Ambasadores së SHBA-ve në Prishtinë

Këtu e mëson rrugën më të mirë

Këtu e mëson rrugën më të mirë

05 November 2012

Lexoje te plote

Postuar te Prezantim i ShkollësComments Off on Këtu e mëson rrugën më të mirë

Afrohu te Krijuesi yt në mënyrën më të mirë

Afrohu te Krijuesi yt në mënyrën më të mirë

05 November 2012

Lexoje te plote

Postuar te Prezantim i ShkollësComments Off on Afrohu te Krijuesi yt në mënyrën më të mirë

Lexo!    Lexo!    Lexo!

Lexo! Lexo! Lexo!

23 October 2012

Lexoje te plote

Postuar te Prezantim i ShkollësComments Off on Lexo! Lexo! Lexo!

Nxënësit më të dalluar. Viti shkollor 2011/2012, Prishtinë

27 April 2012

Nga e majta lart: Enis Arifaj (12b), Liridon Zhegrova (13, në nivel shkolle), Qëndrim Krasniqi (13), Sahit Ibrahimi (12a) Nga e majta poshtë: Sajfullah Pantina (11a), Shkëlzen Sadiku (10b), Berat Namani (10a), Arti Mahalla (11b). – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – […]

Lexoje te plote

Postuar te Nxënësit e dalluarComments Off on Nxënësit më të dalluar. Viti shkollor 2011/2012, Prishtinë