Medreseja Alaudin

Maturantët morën rezultatet e testit shtetëtor të maturës

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Më 15.qershor maturantët e Republikës së Kosovës morën rezultatet e testit shtetëror të maturës. Nga ky rezultat doli se më shume se 50 % e maturantëve të nënshtruar testit të maturës do tu duhet të shfrytëzojnë edhe afatin e gushtit për tu bërë  e mundur fillimi i jetës universitare.

Të gjithë atyre maturantëve që e kaluan testin shtetëror në këtë afati u urojmë për suksesin duke e lutur të madhin Zot që të kenë suksese në jetë e studime.

Për ata që nuk arritën ta kalojnë urojmë dhe e lusin Allahun të iu ndihmojë dhe të kenë suksese.

Ndaje: