Medreseja Alaudin

Riprivimet dhe dëftesat më 14 qershor

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Njoftohen nxënësit e medresesë Alauddin në Prishtinë se data e riprovimeve për afatin e qershorit është më 14 qershor nga ora 11:00.

Gjithashtu në të njejtin termin do të bëhet edhe shpërndarja e dëftesave.

Kërkohet nga nxënësit të jenë të kujdesshëm në respektimin e këtij termini.

Drejtoria

Ndaje: