Medreseja Alaudin

Sallë moderne sporti

Uncategorized

Medreseja eshte e paisur me ambient te pershtatshem per aktivitete sportive. Salle e pasjisur me te gjitha  mjetet e nevojshme sportive ne te cilen nxenesit kujdesen per shendetin dhe kultuaren e tyre sporitve.

Ndaje: