Categorized | Aktivitete

Një vizitë nga Shkodra Medresesë në Prizren

Më datën 11. 03. 2011, Senati i Medresesë së Shkodrës e vizitoi Paralelen e Medresesë në Prizren. Delegacioni kryesohej nga drejtoresha, e cila njëkohësisht ishte edhe profesoreshë e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe dhe profesoresha e Matematikës. Gjithësej ishin 20 nxënëse. Ato u pritën së pari nga Përgjegjësit e shkollës, e pastaj edhe nga Shoqata (kryesia) e nxënëseve të Paraleles së Medresesë së Prizrenit, të cilat edhe i shoqëruan një kohë më të gjatë.

Musafiret nga Shqipëria u njoftuan me objektin shkollor ku për disa çaste u qëndruan në amfiteatrin e shkollës. Të dyja palët, së pari kryetarja e shkollës së tyre prezantoi me atë rast rregullat dhe aktivitetet e Medresesë së Shkodrës, e të njëjtën gjë e veproi edhe kryetarja e nxënëseve të Medresesë së Prizrenit.

Urojmë që musafiret e nderuara t’jenë ndarë te kënaqura dhe shpresojmë për vizita të tilla edhe herave të tjera. (S. Jonuzi)

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 381 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Kalendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kyqu në E-mail