Medreseja Alaudin

U mbajt takimi i parë me prindër

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Në ambientet e Medreses Alauddin u mbajt mbledhja e parë konsultative dhe informuese me prindërit e nxënsve të shkollës amë. Në këtë mbledhje ishin të ftuar të gjithë prindërit dhe thujase të gjithë ishin prezent në këtë takim.

Drejtori i shkollës pasi i përshëndeti të pranishimit dhe i uroj mirëseardhje, para tyre paraqiti disa te dhëna rreth susesit të vitit shkollor 2015/16 dhe foli  rreth gjendjes aktuale rreth nxënësve, aktiviteteve tw ndryshme dhe rregullorëve të shkollës.

Pastaj, kujdestarët dhe edukatorët vazhduan  takimin me ta, duke i informuar me detajisht rreth procesit mësimor dhe ceshtjeve që lidhen me të.

Nga ky takim u dakordua që të  vazhdohet tutje në ngirtjen e cilësisë së arsimimit dhe të investohet edhe me tutje ne edukimim e nxënësve.

Në fund të takimit u shtrua një drekë për të gjithë prindërit e nxënësve.

image-0-02-05-4bad53dc0feaa50d077bb0272f9f014b7c31d10c25f32129d58d8c8879b1299d-v

Ndaje: