Medreseja Alaudin

Zëvendës Asistentja e Sektretarit të Shtetit për Programe Akademike viziton Medresenë

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Zonja Mala Adiga me bashkëpunëtorë dhe stafin përcjellës të Ambasadës u prit nga drejtori i shkollës Jakup Çunaku, profesorët e gjuhës angleze, dhe asistentja për gjuhë angleze nga SHBA, e caktuar përmes programit të gjuhëa angleze nga Ambasada Amerikane në Prishtinë. Mysafirja nga SHBA u njoftua me punën dhe aktivitetet e shkollës, dhe drejtpërsëdrejti me punën e asistentes së gjuhës angleze nga SHBA. Zonja Adiga së bashku me stafin përcjellës të saj dhe stafi i shkollës vizituan një orë mësimore të gjuhës angleze.

image-0-02-05-74951c6378578f9494a4c535237cc167d8480739fb595e8a408d4610192dbc3c-v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image-0-02-05-cbc1bead2e89117032a8dd86db98ee6f9081f203323b10482040bcae5a54b51d-v

Ndaje: