Medreseja Alaudin

U mbajt takimi me prindë

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Në lokalet e Medresesë  së mesme Alauddin në Prishtinë  u mbajt takimi më prindër  më qëllim të diskutimit  rreth procesit mësimor dhe angazhimit të nxënësve në mësim.

Prindërit  me një fjalë rasti iu drejtua drejtori i shkollës , i cili pasi përshëndeti dhe iu uroj mirëseardhje ndot tjera vëri në theks:  pjesë e suksesit të shkollë sonë jeni edhe ju që na mbështetni dhe bashkëpunim korrekt me ne. Ne së bashku me gjithë stafin edukativo-arsimorë po edhe atë teknik jemi të angazhuar  shumë në mënyrë që fëmijët Tuaj të kenë kushte dhe mundësi më të mira në nxënie të dijes.

Kurse më pas,  të gjithë kujdestarët e klasave i ftuan prindër në klasa për diskutuar më për së afërmi për ecurinë e procesit mësimor dhe  sfidat që kanë pranë tyre.

Vlen të theksohet se, për të gjithë prindër u shtrua një drekë në restuarantin e Medresesë së mesme Alauddin në Prishtinë.

Ndaje: