Medreseja Alaudin

URIME 70 VJETORI I THEMELIMIT TË MEDRESESË

Njoftime

Urojmë nxënësit, mësimdhënësit, gjithë stafin e shkollës dhe mbarë besimtarët me rastin e 70 Vjetorit të themelimit të Medresesë Alauddin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin