Medreseja Alaudin

Urime Dita e shkolles dhe 67 vjetori!

Njoftime-Uncategorized

Sot mbushen plot 67 vjet që nga fillimi i punës së Medresesë Alauddin në Prishtinë. Vendimi i asaj kohe u mor nga hoxhët e vendosur që këtij populli t’i ofrojnë mundësinë e edukimit fetare, dhe të ruajnë lidhjen e tyre me Zotin. Me siguri se ky vendim nuk ishte i lehtë nga çdo aspekt, mirëpo në këso vendimesh ndihma e Zotit nuk mungon asnjëherë. Zoti ka thënë: “Nëse e ndihmoni Allahun, Ai ju ndihmon juve…”

Sot, me shumë mburrje përkujtojmë të gjithë ata  që kanë bërë shumë për ta mbajtur në këmbët e veta këtë tempull dijeje, M.M. Alauddin, dhe lutemi për ta, që Zoti t’i përkojë me Mëshirën e Tij!

Urime për të gjithë!

M.M. Alauddin

Ndaje: