Medreseja Alaudin

VAKSINIMI I NXËNËSVE TË MEDRESESË

Lajme dhe aktivitete

Për tu mbrojtur nga COVID-19 u vaksinua jë numër solid i nxënësve të shkollës sonë, të cilët shprehën interesimin për tu vaksinuar, pas nënshkrimit të deklaratës së prindit. Falënderojmë Ministrinë e shëndetësisë dhe IKSHPK për kujdesin shëndetësor ndaj nxënësve. Nxënësit sot u pajisën edhe me dokumentin përkatës.

Ndaje: