Categorized | Aktivitete

Medreseja Alauddin dhe Ambasada Amerikane nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për lëndën e gjuhës angleze

Në kuadër të bashkëpunimit të gjatë ndërmjet Medresesë Alauddin dhe Ambasadës Amerikane në Prishtinë në fushën e edukimit, sot më datë 09.09.2016, u nënshkrua memorandum i bashkëpunimit për lëndën e gjuhës angleze, nga drejtori i Medresesë Mr. Jakup Ҫunaku dhe J. Michelle Schohn, në emër të Zyrës për Marrëdhënie me Publikun në Ambasadën e SHBA-ve.

Përmes këtij memorandumi të bashkëpunimit partnerët pajtohen që të lidhin partneritet dhe të krijojnë hapësirë pune për të mbështetur punën e Aistentit/es për mësimdhënie të gjuhës angleze në Medresenë Alauddin, i/e cila do të punojë në cilësinë e asistentit të profesorit të gjuhës angleze për vitin shkollor 2016/2017, me qëllimin e promovimit të gjuhës angleze tek nxënësit.

Në emër të Ambasadës Amerikane marrëveshja u zyrtarizua nga znj. Remzije Potoku.

Me rastin e vizitës, Ambasada Amerikane i dhuroi shkollës një pako librash të fushës së linguistikës dhe mësimdhënies e mësimnxënies së gjuhës anlgeze.

Partnerët potencuan nevojën e bashkëpunimit të mëtejmë ne fushën e edukimit dhe më gjerë, duke theksuar pika të veҫanta strategjike në këtë aspekt.

imag1593 imag1594

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 322 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

April 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kyqu në E-mail