Categorized | Video

Nxenesi Aid Musliu ne garimin e ligjerimin

Aid Musliu u shperblye me vendin e pare ne garimin e ligjerimit ne gjuhen arabe qe u mbajten ne Bursa dhe Stamboll 2012

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 381 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin