Categorized | Aktivitete

Punëtoria rinore artistike për promovimin e vlerave kulturore të Kosovës

Punëtoria rinore artistike për promovimin e vlerave kulturore të Kosovës vazhdoj me shkollën e tretë “Alauddin” në Prishtinë. Gjatë këtij vikendi, nxënësit e kësaj shkolle kanë mësuar rreth arkitekturës tradicionale të vendit dhe kanë punuar maketë të një kulle-tip tradicionale. Në të njëjtën kohë është zhvilluar skulptura me gozhda e penj për formimin e hartës me reliefin e Kosovës. Në këtë punëtori morën pjesë nxënësit Altin Zeqiri, Arbër Lala, Eron Hajzeri, Flamur Haxha, Granit Sadiku, Imer Smajli, Rijad Sogojeva dhe Sabit Sogojeva. Kurse Medreseja Alauddin në Prishtinë falënderon tutorin e këtyre javëve që ka kryer punë të shkëlqyer me nxënësit tanë Adnan Zogaj nga MODUL Academy si dhe Drilon Osmani nga Kosova Në Lëvizje.

Medreseja Alauddin në Prishtinë mbetet gjithnjë e hapur për bashkëpunim me institucionet dhe organizatat e ndryshme që synojnë edukimin, arsimin dhe përcjelljen e eksperiencës të nxënësve tanë.

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 323 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

May 2020
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kyqu në E-mail