Medreseja Alaudin

Drejtori me bashkëpuntorë vizituan zyrat e shkollës “Maarif Schools of Kosova”

Lajme dhe aktivitete

Drejtori i Medresesë “Alauddin”, z. Fadil Hasani me bashkëpuntorë, kanë vizituar sot zyrat e shkollës “Maarif Schools of Kosova”.
Në takim është diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit.

Ndaje: