Medreseja Alaudin

PAS 30 VITEVE TAKOHET GJENERATA E VITEVE 1987/1991

Lajme dhe aktivitete

Një takim i ngrohtë u zhvillua të shtunën më 06.11.2021 në ambientet e Medresesë ndërmjet ish medresesitëve të cilët mbaruan mësimet e tyre në këtë shkollë në vitin 1990/1991, në atë vit dramatik të zhvillimeve për kauzën tonë kombëtare. Ata evokuan kujtimet e tyre të asja kohe si dhe bashkëbiseduan me myftiun, Naim Tërnava si dhe u pritën nga drejtori i shkollës.

Ndaje: