Medreseja Alaudin

Kuvendi Komunal i Fushë Kosovës viziton medresenë

Lajme dhe aktivitete

Kryetari i komunës së Fushë Kosovës z. Burim Berisha me bashkëpunëtorë vizitoi të premten Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë.

Atë dhe bashkëpunëtorët e tij e priti drejtori i medresesë z. Bahri Simnica, i cili pasi i dëshiroi mirëseardhje e njoftoi atë për shkollën, kushtet e punës dhe kurrikulat e saj.

Kryetari Berisha pati rastin të vizitoj objektin e shkollës duke parë nga afër kushtet ideale qe kjo shkollë ofron për nxënësit.

Në këtë vizitë ishte i pranishëm edhe myftiu i Kosovës Mr. Naim Tërnava.

Mysafirët u ndanë të kënaqur me punën që bën medreseja dhe kushtet që ofron.

Vizita përfundoi me shpresë që vizita të tilla të ketë edhe në të ardhmen dhe të shikohen mundësi konkretet të bashkëpunimit.

E premte

20.prill.2012

Prishtinë

Ndaje: