Medreseja Alaudin

Medreseja shënon përvjetorin e saj të 62-të

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Medreseja e mesme Alauddin shënoj përvjetorin e saj të 62-të në këtë vit. Pasi leximit të një pjesë nga Kur’ani nga nxënësi i kësaj shkollës,  drejtori iu drejtua të pranishmëve me një fjalë rasti ku ndër tjera tha se; “Jemi shumë krenar që me dekada ky tempull dije nxori kuadro të shumta të cilat janë në shërbim të popullit tanë.” Njashtu  drejtori vuri në pah edhe sukseset e vazhdueshme të Medresesë si në arenën kombëtare po ashtu edhe ndërkombëtare. Njëherit shumë nxënës tanë janë shembulli më i mirë për shoqërinë si në arsimim njashtu edhe në edukim. Për hir të përvjetorit të 62-të nxënësit kishin përgatitur një program kulturor me poezi, lexim esesh, këndim të ilahive dhe  pika të ndryshme të humorit.

Ndaje: