Medreseja Alaudin

Medreseja zë vendin e parë garën “VRAPIMI I KRENARISË”

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Medreseja zë vendin e parë garën  “VRAPIMI I KRENARISË”

Në  garën në vrapim të organizaur nga Organizata e Veteranëve të UÇK-së dhe Shoqata e Pedagogëve të kulturës fizike dhe sportit shkollor, të emërtuar “Vrapimi i Krenarisë” , Medreseja Alauddin e Prishtinës zuri vendin e parë.

Gara u zhvillura në mes nxënësve të shkollava të mesme, të ndara në dy grupe.

Grupi i pare në disiplinën 1200 m në mes klasëve të 12-ta dhe 13-ta dhe

grupi i dytë  në disiplinën 1000 m në mes klasëve të 10-ta dhe 11-ta.

Nxënësi Dehir Kelmendi nga klasa 12 1 ishte i pari në grupin e tij. Kjo fitore e tij flet për nivelin e përgatitjes fizike të nxenësve të shkollës sonë.

Medreseja në këtë garë rrëmbeu edhe vendin e tretë në grupin e dytë, fitore kjo të cilën shkollës sonë i solli nxënësi Liridon Hoxha nga klasa 11 1 .

Drejtoria përgëzon nxënësit për fitorën dhe u  uron suksese të mëtutjeshme.

Prill 2013 / Prishitnë

Ndaje: