Medreseja Alaudin

Medresenë Alauddin e vizituan miqtë e vegjël  

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Fëmijët nga xhamia e fshatit Bukosh dhe Kqiq vizituan Medresenë Alauddin në Prishtinë. Ata u priten nga Profesori Mr. Rrahim Aliu i cili i njoftoi për historikun e shkollës dhe aktivitetet e saj.  Po ashtu nxënësit patën mundësinë që të viztojnë dhomat e mësimit, sallën e sportit , amfiteatrin e shkollës, etj.

Miqve të vegjël iu dhurua ëmbëlsira dhe pije nga Medreseja Alauddin dhe ata vazhduan lojën e tyre ne sallën dhe fushën e sportit.

Medreseja Alauddin i falënderon imamët Ridvan Vatovci dhe Sadik Avdiu. Përndryshe Medreseja Alauddin i ka dyert e hapura për vizitorët dhe dashamirët e shkollës sonë.

 

Ndaje: