Medreseja Alaudin

Paralelja e ndarë fizike e Medresesë “Alauddin” në Prizren me koordinator të ri

Lajme dhe aktivitete

Prof. Almedin Ejupi emërohet koordinator i ri në Paralelën e ndarë fizike në Medresenë e Mesme “Alauddin”. Falënderojmë koordinatorin e deritanishëm prof. Ramadan Uka. Koordinatorit të ri i dëshirojmë sukses dhe mbarësi në postin e besaur.

Ndaje: