Medreseja Alaudin

ZGJEDHET DREJTORI I RI I MEDRESESË “ALAUDDIN”

Lajme dhe aktivitete

Me 03.08.2020 prof. Fadil Hasani pranoi detyrën e drejtorit të Medresesë së Mesme “Alauddin” në Prishtinë nga drejtori i deritanishëm prof. Jakup Çunaku. Medreseja i uron zgjedhjen dhe sukses drejtorit të ri, kurse falënderon ish drejtorin për kontributin e dhënë.

Ndaje: