Medreseja Alaudin

Punëtoria rinore artistike për promovimin e vlerave kulturore të Kosovës

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Punëtoria rinore artistike për promovimin e vlerave kulturore të Kosovës vazhdoj me shkollën e tretë “Alauddin” në Prishtinë. Gjatë këtij vikendi, nxënësit e kësaj shkolle kanë mësuar rreth arkitekturës tradicionale të vendit dhe kanë punuar maketë të një kulle-tip tradicionale. Në të njëjtën kohë është zhvilluar skulptura me gozhda e penj për formimin e hartës me reliefin e Kosovës. Në këtë punëtori morën pjesë nxënësit Altin Zeqiri, Arbër Lala, Eron Hajzeri, Flamur Haxha, Granit Sadiku, Imer Smajli, Rijad Sogojeva dhe Sabit Sogojeva. Kurse Medreseja Alauddin në Prishtinë falënderon tutorin e këtyre javëve që ka kryer punë të shkëlqyer me nxënësit tanë Adnan Zogaj nga MODUL Academy si dhe Drilon Osmani nga Kosova Në Lëvizje.

Medreseja Alauddin në Prishtinë mbetet gjithnjë e hapur për bashkëpunim me institucionet dhe organizatat e ndryshme që synojnë edukimin, arsimin dhe përcjelljen e eksperiencës të nxënësve tanë.

Ndaje: