Categorized | Kurrikulat

Planprogrami i lëndës së Kur’anit- viti i katër

  1. Lexim  i Kuranit nga fillimi i xhuzit të gjashtëmbëdhjetë e deri në fund të Kur’anit.
  2. Texhvid: Mënyra e ndaljes; Tekbiri, Duaja e hatmes, Humbja e Elifit; përforcim i temave të zhvilluar.
  3. Përmendësh pjesët si më poshtë:
  • Nga sureja el-Buruxh e deri te sureja el-Gashijeh.
  • Pjesët (asherët)  sureja Fussilet, ajetet 30-36; sureja el-Hashr, ajetet 18-24.
  • Sureja Jasin, faqet 4-6.

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 320 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

September 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kyqu në E-mail