Categorized | Kurrikulat

Planprogrami i lëndës së Kur’anit- viti i tretë

  1. Lexim i Kur’anit nga fillimi xhuzit të pestë e deri në përfundim të xhuzit të  pesëmbëdhjetë.
  2. Texhvid: Zgjatimi dhe llojet e tij, ndalja dhe fillimi i leximit, shenjat e ndaljes , sekteja.
  3. Përmendësh pjesët si më poshtë:
  • Nga sureja el-Fexhr dhe deri te sureja el-Lejl
  • Pjesët (asheret) nga sureja Ali Imran:
  1. ajetet  14-20;
  2. ajetet  102-109;
  3. ajetet  144-148;
  4. ajetet  189-194.
  • Sureja Jasin, faqet 1-3

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 326 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

July 2020
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kyqu në E-mail