Medreseja Alaudin

Të reja

Lajme dhe aktivitete

DITA NDËRKOMBËTARE E GJUHËS ARABE

Nën përkujdesjen e mësimdhënësit të gjuhës arabe, prof Kujtim Jashanica, nxënësit dhe nxënëset e klasave të 11-ta në shkollën amë