Medreseja Alaudin

Të reja

Lajme dhe aktivitete

Turneu i basketbollit për meshkuj

Me datën 19.11.2021 nxënësit e Medresesë ishin pjesmarrës në turneun komunal të basketbollit të organizuar nga Federata e Sportit Shkollor

Lajme dhe aktivitete

Turniri i vajzave në volejboll

Me datën 17.11.2021 në sallën e sportit në shkollën tonë u mbajt turniri në volejboll, për vajza. Në turnir morën

Lajme dhe aktivitete

RRUGËTIMI DREJT QYTETËRIMIT TË ANADOLLIT

Drejtori i ShML “Medreseja Alauddin” në Prishtinë, Mr. Fadil Hasani dhe koordinatori i cilësisë, Mr. Samir Ahmeti vizituan Anadollin (24-29.10.2021)