Medreseja Alaudin

Të reja

Lajme dhe aktivitete

VAKSINIMI I NXËNËSVE TË MEDRESESË

Për tu mbrojtur nga COVID-19 u vaksinua jë numër solid i nxënësve të shkollës sonë, të cilët shprehën interesimin për

Lajme dhe aktivitete

DIGJITALIZOHET PARALELJA E GJILANIT

Procesi i digjitalizimit të ShML “Medreseja Alauddin” u bë realitet edhe në paralelen e ndarë fizike në Gjilan dhe sot